Egentlig skulle vi lage grove, men ut ifra ingrediensene vi hadde så ble de fine denne gangen.. Men de ble knallgode når de var varme..og med jordbærsylte.. nam..
Ingredienser
- 2 ½ dl hvetemel
- 2 dl sammalt hvete, fin
- 2 ts bakepulver
- 1 ss sukker
- 3 ss smør smeltet
- 2 dl melk
Fremgangsmåte
I ovn på 220 °C i 12 - 15 minutter.
Bland det tørre. Rør deretter inn smør og melk til en smidig deig. Kjevle eller kapp den ut til en ca 2 cm tykk leiv og stikk ut runde scones.
Stek scones midt i ovnen til de er godt hevet og gjennomstekt.
Server scones nystekte med forskjellig pålegg eller syltetøy.Scones er velegnet til frysing. De tines best i ovn på ca 200°C i ca 5 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar